+45 75 89 07 08 info@inmetal.dk

Fra GS-EUROLASER til InMetal

InMetal er det nye navn for det tidligere GS-Eurolaser i Hedensted. Efter overtagelsen af nye ambitiøse og kapitalstærke ejere tilbage i 2019 har InMetal undergået en markant forvandling. Den moderne maskinpark og de dygtige medarbejdere er blevet tilsat en grundlæggende forståelse for kundernes supply chain, så man i dag hos mange kunder er fuldstændig integreret i virksomhedernes supply chain og værdikæde, blot som ekstern underleverandør af komponenter eller løsninger, når dele skal skæres, bukkes eller svejses i jern eller metal.

Navneskiftet skal markere en ny æra og en ny tidsregning hos InMetal.

Det skal, i modsætning til det tidligere navn, manifestere, hvad vi beskæftiger os med. Metal.

Med navneskiftet skal der forøget fokus på de nye dyder, det gode sted at arbejde for medarbejderne og det gode sted at være kunder, fordi vi holder hvad vi lover og ikke lover mere, end vi kan holde. Fordi samarbejdet skal køre effektivt, smidigt og helt som aftalt. Længere er den sådan set ikke.

Et moderne produktionsapparat og stærke interne processer samt holdskifte giver de bedste forudsætninger for en i dag nødvendig fleksibilitet i produktionen for at kunne møde markedets krav og forventninger.

GS-Eurolaser var i sin tid resultatet af en sammenlægning af to lokale Hedensted-virksomheder.

Efter et kort mellemspil blev GS-Eurolaser i 2019 overtaget af et investorsyndikat rundt om direktør Henning Krog, der systematisk har svejset nye kompetencer og fokusområder på virksomheden. I maj 2021 ændrede virksomheden navn og grafisk udtryk til InMetal for tydeligt at markere de nye tider.