+45 75 89 07 08 info@inmetal.dk

”Bagholdsangrebet” med et nyt navn og profil blev til en mindeværdig dag.

Se impressioner fra dagen her i den lille film.

GS Eurolaser skifter navn og bukker koncept til

GS Eurolaser skifter navn til InMetal A/S.

Navneskiftet markerer en længerevarende intern omstilling og moderniseringsproces efter et ejerskifte for et par år siden, hvor fokus siden har været på værdiskabende konceptudvikling i tillæg til fortsat høj faglighed i produktionen.

 

InMetal A/S er primært underleverandør af komponenter indenfor jern og metalindustrien, der bruger delene produceret af InMetal i deres fremstillingsproces.

”Derfor har vi tunet vores supply chain koncept og blandt andet udvidet med holdskifte for at sikre maksimal leveringssikkerhed og fleksibilitet for vores kunder og det sætter de stor pris på. Vores i forvejen moderne produktionsapparater med robotsvejsere og hurtige skæremaskiner er nu tilsat et velsmurt supply chain-koncept helt ind i vores kunders produktionsapparat og det gør en meget stor forskel for både kunderne og for vores produktionsplanlægning”, siger Henning Krog om InMetals nye koncept.

”Og fordi vi har rykket så graverende rundt med vores koncept og værdier – taget det bedste fra det gamle og tilsat nyt efter samråd med kunder og egne erfaringer fra andre virksomheder – synes vi, at tiden er moden til et mere tidssvarende og relevant navn end GS Eurolaser. InMetal stedfæster hvad vi laver. Og det siger noget om innovation, at være in, at være intelligent i sin samarbejdsform, ja, mange gode ord, du kan sætte in foran”, forklarer Henning Krog, der ejer InMetal sammen med nogle kapitalstærke investorer.

Navneændringen blev gennemført i forbindelse med et stort kick-off d. 19. maj 2021 og markeres på forskellig vis for straks at give InMetal en skarp profil overfor markedet og især bestående og nye kunder.

”De skal se, mærke og opleve fordelene ved vores leveringskoncept. Mange kan arbejde godt og professionelt i jern og metal her til lands, men ikke alle mestrer logstikken eller har forståelsen for kunden i den anden ende og deres produktion. Det har vi”, siger Jesper Wulf, salgsansvarlig og faguddannet indenfor branchen.

 

”Vi håber, at markedet vil tage godt imod InMetal. Det er nyt navn og nye tider for det tidligere GS Eurolaser. Det glæder vi os til at bevise med handling og ikke bare med et flot logo og fine ord”, siger Jesper Wulf, hvis kundekreds tæller en bred kreds af produktionsvirksomheder indenfor maskinproducenter, energi- og miljøsektoren, transport og logistik samt bygge og anlæg. 

Faktaboks om InMetal:
Overtaget 2019 af Henning Krog og et investorsyndikat efter en svær tid i nyt ejerskab. Skærer, svejser, bukker og bøjer alt i metal og jern, rustfrit og sort. Har egne tegnestue og kan arbejde helt ned i enkeltkomponenter i en effektiv produktion, der kører variabelt i to- og treholdsskift. Virksomheden er beliggende centralt i Danmark ved Hedensted og når logistikmæssigt dermed hele landet indenfor få timer.